SKS Herentals zit helemaal nog niet in volle competieritme.  Er zijn nog spelers op vakantie en enkele gekwetsten.  Dat onderstreept de iets te kleine kern van de Kroegske's-boys.   Blauw-wit schoot wel snel uit de startblokken maar moest troosteloos toezien hoe de bezoekers efficiënt hun kansen afwerkten. In de 21' opende Martens de score op hoekschop, 0-1. Het bleef kansen regenen voor Oostmalle, maar Kyle Van den Broeck zette na een knappe aanval de bordjes toch weer in evenwicht, 1-1.  Het bleef een erg korte adempauze. Een minuut later liepen de bezoekers opnieuw uit,  op penalty, 1-2.

Na de koffie heersten de Mallenaars. De doelpunten volgden mekaar snel op : 52' een vrijschop op rechts met een zwiepende kopbal, 1-3.   4 minuten later werd een misverstand in de SKS-verdediging meteen afgestraft, 1-4 (56').   De Kroegske's-boys moesten de kelk tot de bodem leegdrinken : onnodig balverlies in de thuisrangen in de '73 deed hun netten in de rechterbovenhoek voor de 5e keer trillen, 1-5.  Meteen de einduitslag.

SKS-hoofdsponsor Paul van der Sterren, waard van 't Kroegske, keek dat het minder goed was.

SKS-pr Louis Pelsmaekers : 'In de 1e helft zagen we wat verbetering en meer inzet dan vorige week, maar gelet we nog niet op volle sterkte konden aantreden, moeten we de boys nog wat respijt geven.   Volgende week hopen we op Westmeerbeek een puntje mee naar huis te kunnen brengen.'